Njoftim

Pas pranimit të mbi 700 aplikacioneve për pjesëmarrje në trajnimin ‘BE në 1 ditë’, ju informojmë se do të organizohen dy sesione të këtij trajnimi për të akomoduar një numër sa më të madh të të interesuarve.më shumë

Shkolla për Integrim Europian me program të ri!

Integrimi në Bashkimin Europian (BE) është prioritet për qytetarët dhe Qeverinë e Kosovës dhe në këtë rrugëtim duhet të kontribuojnë të gjithë. Prandaj, në vitin 2005 është themeluar “Shkolla për Integrim Europian” (SHIE) me qëllim të ngritjes së kapaciteteve dhe informimin e drejtë të shoqërisë kosovare mbi Bashkimin Europian dhe procesin e integrimit europian të Kosovës. më shumë

Diplomohet gjenerata e 23-të e Shkollës për Integrim Europian

U diplomua dje gjenerata e 23-të e Shkollës për Integrim Europian. Gjatë muajve të fundit, 22 të diplomuarit u përfshinë në katër punëtori mbi njohuri dhe dinamikat kyçe të rrugëtimit të Kosovës në proceset europiane.më shumë

Përfundoi sot punëtoria e 4-rt dhe e fundit e Shkollës për Integrim Europian me temë “Kosova dhe Bashkimi Europian”, ku u trajtuan aspektet kryesore të proceseve dhe rrugëtimit të Kosovës drejt BE-s

më shumë

Momente nga ligjërata e hapur e Shkollës për Integrim Europian, e cila u mbaj dje nga KCSF, me ligjërues Agustin Palokaj.

Tema e ligjëratës ishte “Raportet e Kosovës me BE-në në rrethanat e reja: Fati i liberalizimit të vizave dhe i dialogut mes Kosovës dhe Serbisë”.më shumë

Pse të merrni pjesë?

Integrimi në Bashkimin Europian (BE) është prioritet për qytetarët dhe Qeverinë e Kosovës dhe në këtë rrugëtim duhet të kontribuojnë të gjithë, qoftë si shoqëri apo dhe si individë. Shkolla për Integrim Europian (Shkolla)  është mjet...më shumë

Programi

Nevoja për njohuri bazike dhe specifike nga fusha e integrimit europian vazhdon të jetë çdo ditë e më e madhe për kategori të ndryshme.

Përmes këtij programi, qytetarët dhe OSHC-të do të...më shumë